Joline kommer Joline kommer!!!

Jag har världens bästa syster och hon ska komma hit, till mig! Underbart!

Utan snus i 14 dar försmäktar jag på denna ö.

Nu har Patrick lämnat mig att ruttna på denna överdramatiska ö. Han drog i måndags, fruktansvärt sorglig historia. Men vi han hann ha ett litet tjuvstarts kalas för mig innan han drog. Nu är jag således ägare av en rosa pennvässare och ett sjukt svårt pussel som föreställer tre mycket heta karlar. Jag har även fått en för tidig födelsedags present av min arbetskollega Maria, bakfyllepiller! Kanske dags att sluta klaga över sitt skallebank när ens medarbetare köper piller åt en!? Jag återkommer med resultatet till helgen! Funkar de så ska jag banne mig köpa en hel livsförbrukning. No more bloody Sunday!


Det har äntligen blivit fint väder! Jag är inte längre blekast i Thailand och har tom en rätt utmärkande kant att stoltsera med! Äntligen! Jag har även börjat promenera till jobbet, på stranden såklart, och gått ner inte mindre än 5 kilo! Så ni kommer knappt känna igen mig när jag väl kommer hem. Kommer se ut som Tyra Banks ungefär.


Det är lite tråkigt här just nu för alla har besök hemifrån. Cathrine har sin dotter här och Susanna sin syster. Bara jag som inte har besök! Pratade med mamma häromdan och hon sa att hon och Ulle kanske KANSKE skulle komma ner, så det håller jag verkligen tummarna för!


Häromdan hade vi studiedag på skolan och vår snälla rektor bjöd oss då på en matlagningskurs. Så sjukt roligt! Att laga mat är nog det jag saknat mest från Sverige, att få laga sin egen mat precis så som man vill ha den! Så nu kan jag Phad Thai, Sweet and sour och Penang. Värsta gourmet kocken! Så se upp Borås, det kanske öppnar ett Phad thai stånd a la Khaosan Road på gågatan en sen lördagsnatt!


Idag upptäckte jag och Emelie ett ställe som säljer svenskt lösgodis. Jävligt dyrt men såå gott! Saltlakrits är fruktansvärt underskattat.


Det är några som frågat efter min adress. Så här är den:


Lilla svenska skolan

Jennie Enenge

232 Moo. 3 Saladan Koh Lanta Krabi 81150 Thailand


(ska lägga in bilder här snart med!)

//Jennie

Världens sämsta bloggare!

Hej kära vänner!
jag vet att jag varit hur dålig som helst på att skriva men det blir så svårt när man inte har internet tillgängligt hela tiden. men från och med 17 november så har jag skaffat internet på rummet. Så då ska ni banne mig få se på bloggande!
Här på Koh Lanta är allt bra. Jobbet funkar. jag har precis flyttat in i ett lägenhets hur med fyra lägenheter. En har jag, en har Patrick, en har Cathrine (som jag jobbar med) och en har Susanne (en nyfunnen vän). Så det är värsta Melrose place!
Det har varit ganska regnigt, men ändå varmt så det går an.
Fick reda på idag att min Alex inte kan komma och hälsa på. Så det är altså ingen som kommer! Känns lite trost, lite långt att vara borta 9 månader utan någon! Men tiden kanske går snabbt.
Nu måste jag knalla vidare, vi får se om jag hinner skriva nåt mer inlägg innan den 17:e. Annars får ni vara redo att bänka er efter det, får då låvar jag att skriva OFTA!

kram Jennie

RSS 2.0