Tradera

Fan!
Jag borde inte få lov att ha ett Tradera konto! Borde finnas något shopoholic-lås. Tycker ändå att jag varit rätt duktig hittills och bara köpt grejer jag behöver och vill ha... men idag brast det..
Stressad och lite hög på socker köpte jag ett par skor som jag ALDRIG kommer använda!
Vilken miss! Fattar inte, va fan tänkte jag, tar så konstiga beslut under press..Haha, jaja.. Lite underhållande är det ju iaf!

Måndags-helvete..

Se här Joline, ett inlägg! Gör ett du också, you can do it!
Efter två veckors påsklov skulle man kunna tro att jag studsade upp ur sängen denna eminenta måndags morgon.
Men icke! Nejdå, två timmar försenad blev jag till skolan. Måste verkligen sluta sova så mycket, men det är ju så fruktansvärt skönt!
Helgen har varit precis hur bra som helst! I fredags satt vi en parken en stund innan vi gick hem till Unna där det bjöds på både dockteater och ommöblering! I lördags var det fest på kåren, fint folk, fin musik, fina polisanger å.. Förfesten var hemma hos mig,jag alex, hanna och rebecca. Jag fick då äntligen tillfälle att visa mina ukulele- färdigheter för mina vänner. Tack för att ni lyssnade! vet att det inte var någon trevlig upplevelse..
Nu är Unna-lilla i huvudstaden och jag är i Borås... Förstår inte vad jag ska hitta på.. Vi brukar ju träffas varje dag och nu ska hon va borta i 5 vackor! Katastrof!!


 

För övrigt inte ett överdrivet smickrande kort, men måste lägga upp den så att du ser ordentligt Therese!
Kommer du inte ihåg honom?

Back in the days...

Till er som inte var med på denna tiden, låt mig presentera mitt blonda jag!


Plugg+Farmor=Tenta

Helloooo.
Nyss hemkommen från Farmor Ruts casa, där jag tillbringat de senaste 4 dagarna med att rå plugga inför tentan imorgon. Omtenta till råga på allt så jag är så nervös så jag håller på att krevera. Har aldrig haft en omtenta innan, klarar jag inte den här så kommer jag gråta hela helgen.. HELA helgen folket! Men inga dystra tankar, kommer klara det kommer klara det kommer klara det jag kan flyga jag är inte rädd... Äh, kom av mig..
För övrigt så är vår det bästa som någonsin hänt mig, och imorn blir det nog bäst i parken. Och bärs med för den delen.. Antingen för att fira eller dränka mina sorger beroende på vilka frågor min kära lärare ämnar ta med på tentan imorgon..
Så håll tummarna för mig imrogon, kl14-18.. Uppskattar det..
Hej


blogg-chock!

Ja se här bara det sprutar ut inlägg!
Är nyss hemkommen från Gbg där jag tillbringade kvällen med Unna.. Vi åkte för att se Dags (unnas bror) band spela på någon klubb vid järntorget... Det tog oss väl närmare två timmar att hitta dit, men om man ser på det som en lite road tripp så är det ju bara trevligare ju längre man håller på.. Vi virrade runt i hela Göteborg och när vi äntligen började närma oss järntorget så insåg vi att vi vet ju inte ens hur järntorget ska se ut.. Så hur vet vi om vi är framme?
Till slut hittade vi i alla fall fram och Dags band var jätte bra.. Lyssnar vär egentligen inte överdrivet mycket på punk, och de där människorna som hoppar omkring framför scenen verkar puttas mer än de dansar om man frågar mig.. Men men.. kan de lådsasbråka framför scen istället för att slå ihjäl varandra ute på stan så fine för mig... Önskar bara att de vill sluta putta mig i magen hela tiden..

God natt!

det va bättre förr...

Nu har jag suttit och läst mina gamla inlägg.
Får prestationsångest,känner mig så jävla tråkig. Läs mina gamla inlägg istället, skit i de här tråkiga..
Hjälp, måste rycka upp mig!

Jennie förr:
Jennie nu:                                                                      


                                                                                             

                                                                                                

kändisparty!OK folket är lite rostig på att skriva så det blir inte så långt...

Ingrids fest var en succé! Alla var grymt snygga, speciellt jag och Hanna då... Hehe
Jag tror att Ingrid var riktigt nöjd och jag måste säga att jag var sjukt imponerad av alla uppträdanden RESPEKT. Söndagen var inte riktigt lika rolig, glitter i hela lägenheten och den med jämna mellanrum återkommande huvudvärken som på beställning.

Sedan dess har skolan gett mig minst lika mycket huvudvärk, fattar verkligen ingenting. Vet att jag sagt så tidigare, men då var det bara delvis sant.. Nu sitter jag som ett jävla UFO på lektionerna.. Har haft en lite förvriden tanke som går ut på att det är min miniräknares fel... Så de senaste dagarna har jag suttit som klistrad framför Tradera och bjudit som en galning på diverse texas räknare.. Kan meddela att jag nu är stolt ägare till en texas instruments TI-83!! Nu finns det inget som kan stoppa mig! The sky is the limit!

Idag hade jag lite tjejmiddag, Hanna och Unna var närvarande och det bjöds på potatisgratäng, sallad och banankaka.. Banankakan kom altså efter maten, det var ingen del i själva maten .. Aaa ni fattar...

Här kommer iaf lite bilder från festen...
RSS 2.0