ROSKILDE

Nu är det tre veckor kvar till Roskilde!!!
 Det är nästan så att jag får ångest redan nu att det snart kommer va över.. Typiskt mig.
Men tisdagen efter festivalen är fan den värsta dagen på hela året, ett helt jävla år tills nästa gång..

Äh, det verkar ju fan helt omöjligt för mig att skriva ett glatt inlägg, börjar bra men det slutar alltid med att jag tycker synd om mig själv..
Stackars stackars stackars jennie som ska få åka till Roskilde om 3 veckor..

Min dator började för övrigt funka helt plötsligt idag. För som jag förutspådde så fungerade den inte när jag kom hem från SIBA, surprise! Men idag, medan jag gjorde typ det enda som går att göra på en internet-fattig dator (skolarbete och M/S Röj) så kopplade den helt plötsligt upp sig själv! Så jag kastade mig ut på msn och nu är jag nästan rädd för att gå och lägga mig... Tänk om mitt fina fina internet är borta när jag vaknar imorgon.. Tänker aldrig mer stänga av datorn iaf, ALDRIG!

Tack Alex för din fina uppmuntringsbild, eller vad det nu va..
 Och tack till både dig och Unna för att ni drog med mig ut och tog en öl. Jag gillar ju egentligen inte att förtära alkoholhaltiga drycker men jag uppskattar att ni tar med mig ut så jag får dricka några öl iaf nån gång om året.

Guten nacht!

Back... igen

Igår tog jag äntligen tag i mitt lata arsle och promenarede bort till SIBA för att få min dator ivägskickad på reperation. Jag och Unna stog och väntade i typ en halvtimme på att få hjälp, jag hade redan skoskav och min rygg värkte eftersom jag släpat runt på datorn hela dagen.. ( jag ska jobba på schenker och lyfta tunga lådor hela sommare för jag är så stark, lalalala. Jennie-nollsjälvinsikt-Enenge) Jag förklarade lugnt och sansat vad som var fel på datoren och killen i kassan startade upp den. Tror ni inte datorhelvetesjävlafittskiten funka! Jag försökte vägra ta emot den och ville att de skulle skicka iväg den ändå, för uppenbarligen så har den ju något personligt emot mig.. Det är den enda förklaringen jag kan komma på, förstår inte vad jag gjort för att förnarma den, förutom att köra den på thai-el i 9 månader iofs.. Deras elsystem är ju inte riktigt som det ska som alla som vart där vet, och ibland kändes det som att datorn kokade lite... Datorn kanske inte alls behöver åka på reparation, utan på spa, eller rehabilitering... jaja, tillslut fick jag iaf släpa med mig datorn hem igen...

Sista veckan i skolan nu, en tenta igår och en på fredag, sen är det sommarlov!!!!!
I en vecka. Sen börjar jag och Alicce jobba.

Nu är det mindre än en månad kvar till Roskilde!!! Känns som att det var alldeles nyss det var 94D15H13S kvar, det ska bli så skönt att dränka det senaste årets bekymmer i litervis med sprit. Vem vet, har jag tur så kanske jag även lyckas supa bort den lilla fysik jag faktiskt lyckats lära mig i skolan. Hoppas hoppas hoppas..

jag vill så himmla gärna ha en life-bike. En såndär hybrid cykel, som går på el så att man inte behöver cykla så mycket, och som gör så att uppförsbackar blir som nerförsbackar... men den är dyyyr.. som fan.men så fin!


Tack och hej så länge, nu ska jag plugga ännu mer och sen ska jag till City och införskaffa proviant!
Hade jag haft en life-bike så hade jag kunnat cykla till affärn...

Peace out /jennie


RSS 2.0