Sjuksyster, i dubbel bemärkelse..

Bor hemma hos Joline och Ebbot ett par dagar, som deras sällskapsdam..
Måste egenligen koncentrera mig på criminal mind på tv, missade precis hela handlingen på csi.. Upplösningen tappar liksom sin mening när man inte uppfattat brottet..
Men var bara tvungen att rapportera att min tonårdsdröm precis gått i graven.. tack för den Malin! :)

Guten nacht.. inglorious basterds var för övrigt grym.. tycker personligen att tjejkvällen fick lite extra krydda tack vare burken..


...


Elefantmannen

Så har man tillbringat ännu en natt på akuten, tillsammans med elefantmannen.. Ska se om jag kan låna kort från Jolines blogg sen så förstår ni vad jag menar...

Träningsvärk!

Ajajajajaj.. har nog aldrig haft sån här träningsvärk, eller så har jag bara förträngt det.. Inte nog med att benen gör mig oförmögen att gå som en normal människa, magen gör att jag tvingas gå från stående till liggande utan några mellanliggande moment.. Men har jag tur så skjutsar världens bästa (fjäsk) svåger mig till Ingrid ikväll så jag slipper pekande barn och stirrande blicker (cirkus freak)..

För ett par dagar sen såg jag ÄNTLIGEN en snygg kille i skolan... Jag skyndade mig att berätta för Hanna, då jag visste att hon var den som mest skulle uppskatta min beskrivning av honom..: som en blandning mellan Adam Kawalec och Nate Archibald... Det räckte för att Hanna skulle bli kär..

Hade min enda lektion mellan 15.15 och 17.00 idag.. Skulle gärna ha tag på den som la upp det schemat, Tack som fan!

Igår såg jag filmen Bronson med Joline,Tobbe och Ebbot, sjuk film.. Bra men sjuk.

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna till Ingrid i tid.. Kom förövrigt på den briljanta idén att färga håret idag.. VARFÖR gör jag alltid så här? jag vet ju att det kommer va färg i pannan, nacken, på armarna osv, och ändå ska jag alltid göra det när jag ska iväg på någonting.. Men jag tycker att man ska vara konstant, och är jag alltid ute i sista minut så ska det va så..


ny dator - nya problem

Nu har jag fått en lån-dator så nu fungerar internet lite iaf, men tror att det är mig det är fel på för den här strular med..
Skolan har börjat och det mesta är riktigt roligt.. Cad är det roligaste som finns, än så länge iaf. Linjär algebra hade jag nog gärna klarat mig utan dock.
Har tagit det rätt lugnt i helgen. I fredags åkte jag ut till farmor, pluggade lite och njöt av pensionärslivet. Halvägs genom Brokeback mountain slog det mig att det innom loppet av några minuter skulle dyka upp en gay-sexscen,inte något jag hade tänkt uppleva tillsammans med min farmor. Men det gick förvånansvärt bra, hon konstaterade bara att, Oj,nu blev de kära... Sen frågade hon vem av killarna jag tyckte va snyggast, Heath Ledger såklart.. Bra, sa hon då, då har vi varsin för jag tycker den andra..Haha, hon är så sjukt rolig..I lördags var jag hemma hos Åsa, åt Tacos, gjorde skattjakt åt barnen och drack ett och annat glas vin... Så skönt att träffa dem, alldeles för längesen..
Imorgon har jag tänkt gå upp sjukt tidigt och gå på Yoga kl 06.30, håll tummarna för att jag lyckas komma upp ur sängen! Sen tänkte jag köpa alla ingridienser och ladda för Tinas cookalong kl 8 på 4:an.. Har höga förhoppningar på att detta ska förgylla mina måndagar ett tag framöver... Alla som sett mitt kök, vet ju att det kommer bli en utmaning.. På tisdag blir det teater med mamma... Ska bli riktigt roligt, det var väldigt längesen nu..


RSS 2.0