Vad ska man säga..


pippi pelikan!

Här bjuds det på lite nostalgitripp



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lööördag

Har tentaångest och ont i hela kroppen, men fy fan va livet är underbart ÄNDÅ!

Nu ska jag ivåg till Nella för att synda, man måste ju faktiskt få ta ledigt från pluggandet ibland!..?




Har för övrigt fått lite hjälp så att jag nu kan kolla rugby på datorn, men som alltid ska jag överdriva allt till vansinne. Att kolla tre matcher och försöka göra sig vacker samtidigt är inget att rekomendera..



Aaaaaaaa

Fan vad jag hatar när man går på toa och den som tagit sista pappret inte hämtat nytt!
Och ännu värre är det när man bor själv och idioten uppenbarligen är jag själv...


Viskan open!

Äntligen något vettigt att göra på sommarlovet! Viskan open!


Vad sägs om ett alldeles eget piratskepp??



Eller kanske varsin badboll?


Eller Malins Favorit, palmpoolen!


Varför inte vara lite mer karaktäristiska?







Eller slå på stort med ett helt jävla lekland!!!

Back in the days..

Här kommer ett gammalt inlägg, kommer du ihåg den här dagen Hanna!!?


Supa eller inte supa?
Ja, det är frågan. Heter man Hanna och Jennie så ar dett tydligen en fråga som inte kan besvaras förrän 45 minuter innan systemet stänger, i Knalleland!
Vi slänger oss på bussen på Hedvigsborg och Hanna hoppar upp och ner på sätet och påstår att det är "precis som förr i tiden". Väl nere på busstoget propsar Hanna på att vi hinner köpa cigg och ta ut pengar innan bussen går, så vi springer runt som yra höns på busstorget och hinner lagom in i bussen till chaufförens utbrott som resulterar i att han smäller igen dörren och går därifrån! När sedan den rasistiske kärringen i sätet brevid sätter en vindruva i halsen känns det som att måttet är rågat. Hanna börjad dunka tanten i ryggen tills jag skriker - Flytta på dig! och börjar utföra Heimlich. Helt taget ur filmer tåls att tilläggas, så det var inget direkt lyckat räddningsförsök. Så jag frågar (skriker) om det är någon i bussen som vet hur man gör, varpå en kille kommer fram och hävdar att hon kan andas. Tanten är i och för sig blå i ansiktet men ok. Mitt i allt kommer busschauffören tillbaka och startar bussen. Tanten ska av och alla skriker till chauffören att öppna dörren. Sedan mer eller mindre puttar jag ut tanten (mitt primära uppdrag är ju fortfarande att ta mig till systemet!) och säger åt henne att gå till pressbyrån för att få vatten. När vi sedan hoppar ur bussen i Knalleland upptäcker vi till vår stora glädje att vi inte är de enda som är aningen sena och sjukt sugna på alkohol, så tillsamman med våra nyfunna vänner sprang vi glatt till ett fortfarande öppet Systemet!
Nu sitter vi i alla fall här med var sin välförtjänt cider i handen.
Fortfarade 10 dagar kvar tills jag åker, tiden går fort när man har roligt.


kvinnor

Kunde inte någon sagt lite tidigare att det är internationella kvinnodagen?! Va fan har jag för nytta av det nu, kl 20 helt ensam framför tv:n. Finns ju inte en enda man här att förtrycka!
Fast å andra sidan så tycker jag ju faktiskt inte om kvinnodagen. Det visar bara hur tröga vi är. Wow, vi har fått en egen dag! Tack som fan, verkligen! Som om de andra dagarna är männens då eller? Det är ju verkligen något att fira. Kanske fyller ett syfte i t.ex Afrika men här känns det inte så relevant.
Vi kan införa internationella ego dagen istället, så att jag får gå och vara nöjd över att jag är jag och inte bara för att jag är kvinna.

Bebisräka

Jaja Joline, så längesen var det inte jag skrev.. =)
Ännu en helg över, det går alldeles för fort. Kan rapportera att jag haft min första vita helg på mkt länge. Den där ölen på viskan i fredags räknas inte. En öl är ingen öl, två öl är en ölbong eller hur är det? Skit samma. Nu tror ni kanske att jag lyckats få en massa pluggande gjort denna vita helg, men icke! Några timmar i skolan igår men annars har jag varit dålig. Kan man köpa lite karaktär någonstans eller? Finns säkert en massa hurtiga prettomänniskor där ute som skulle må bra av att avvara lite. De där Vasalopps idioterna tex, pretton!
Imorgon ska jag försöka börja ännu ett nytt liv, ett nyttigt, gå upp tidigt på morgonen liv. Önska mig gärna lycka till, vi vet ju alla att jag behöver det.
Såg precis District 9, och nu vill jag ha en sådan där bebisräka. Så 26 November är det som gäller.
Godnatt

Alice, har du glömt kolla efter Alec eller är du blind? =)

hallå?

Undrar vart veckans nya låt med Steget tagit vägen?

diska någon?

Tjejkvällen är avklarad. Maten? Check. Efterrätt? Check. Disken? not so much.
Och som utlovat, här kommer lite recept:

Brödet:
4 dl fil
2 dl fiberhavregryn
5 dl rågmjöl
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 dl lingon
solrosfrön
linfrön
Häll i avlång, smörjd form
200 grader, 40 min, långt ner

Soppan:
Lök
Potatis
Köttbuljong 2 tärningar
Stek löken snabbt i grytan medan du tärnar potatisen. Fyll sedan på med vatten+buljong och koka potatisen
Häll sedan i:
Köttfärs (stekt och kryddat, annars smakar det råtta)
Paprika
Tomatkross
Ketchup
Sambalolek
Vitlök
Grillkrydda
Chilipeppar
Paprikapulver
(salt om det behövs)
Koka länge.
Grillkrydda

Och Ingz, extra soppa för dig:
Koka sönder potatis i grönsaksbuljong
Skär ner purjolök
vitpeppar
Koka ett tag
Mixa allt med mixstav om du har någon

Nej, jag får väl ta tag i den där jävla disken.
Nackdelen med att bo själv är att det aldrig är någon annan som diskar, fördelen är att man slipper bli förbannad över att det aldrig är någon annan som diskar.






Februari.. vad vill du mig!?

Februari är definitivt inte min månad. Har gått omkring hela dagen och trott att det är den 30:e Februari. Trög, vet ju att det är helt jävla omöjligt och likt förbannat så gör jag det varje år. Detta gör att jag tappar dagar och hamnar helt i obalans. Trodde det var 30:e Feb och helt plötsligt så är det 2:a Mars. Två hela dagar, BORTA!
Och, dessutom, kan man bryta svanskotan i sömnen? Eller rättare sagt, kan jag göra det? Min kropp verkar ju inte fungera riktigt som alla andras. Det är inte alla som kan lyckas med att ramla av en stol och få det värsta benbrottet Sahlgrenskas handkirurger någonsin sett, och sen fixa det själv i sömnen. Kul att man är bra på något. Nej, nu går jag och lägger mig. Vem vet kanske kan bota brutna svanskotor i sömnen med.
Godnatt!


Jag byter en leksaksbil mot en rostig spik, jag byter en rostig spik mot en cykelpump. Ska vi, ska vi byta grejer? Ska vi byta grejer med varann?

Bästa som finns: När man har förutfattade meningar om en människa och de visar sig vara fel.
Önskar bara att det hände oftare.

Imorgon ska jag ha korrosionslabb, vi ska väl titta på en spik som rostar eller något. Kul, skitkul!
Vi har för övrigt börjat prata om Polymerer på Materialtekniken, så nu vet du det! =)
Sedan blir det plugg i Biblioteket med min Rebecca.

Onsdags-tjej-kvällen hålls hemma hos mig. Har utlovat nyttig mat, kan ha lovat för mycket. Måste vara vegetariskt, nyttigt OCH gott. Vi får väl se. Tror att det kommer sluta med att jag gör på tok för mycket mat, som vanligt. Så matlåda någon?

Här kommer lite bilder från Vinprovningen och Guldbröllopet.









no comments..

Oj, jag som aldrig har några kommentarer. Helt plötsligt fick jag 7 stycken, från människor jag inte känner. Hur hände det? Tycker att det är helt fantastiskt att människor jag känner orkar läsa mitt tjat, men varför i helvete skulle någon som inte känner mig vilja göra det? =)
Tack iaf!

plugg

Ojojoj, jag har varit så jävla duktig idag! Satt kvar i skolan och pluggade i 5 timmar. Det behövdes verkligen för jag har varit lite dålig på den fronten. Men det känns lite mer ok att lata sig i soffan ikväll..=)

RSS 2.0