Muay thai, muay thai, muay thai

Ja det är sant............. jag har börjat träna......... Thaiboxning av alla sporter!
Känner mig nog tuffare än jag ser ut när jag i mina sjukt stora shorts puttar på en säck (eller thailändare). 

Igår var jag och Susanna och kollade på en match. Riktigt roligt faktiskt. Trodde att jag skulle ojja mig och tycka synd om de små söndersparkade thaländarna, men icke! Det känns mer som att titta på ett tevespel, ingen sympati här inte. Och det roligaste av allt var pauserna mellan ronderna. Först lyfter de upp boxarna så att de hänger där och sprattlar som små barn ett litet tag, sen masserar de magen på dem och trycker ut så att de ¨släpper gas¨. Sen sätter de munnen vid öronen och suger, vad de suger ut vågade jag aldrig fråga. Höll på att skratta ihjäl mig varje gång! (8 matcher med 5 pauser i varje, snacka om magknip)

Här på ön dyker det upp kändis efter kändis. Och jag är som vanligt helt borta och fattar ingenting. Passade mitt extrabarn Linus en helg och umgicks ganska frenetiskt med en pappa och hans barn. Ett par dagar senare frågar en annan lärare förvånat varför Jens Orback står och vinkar till oss. Får nog kolla upp mina kändis kunskaper, börjar bli trött på att alltid vara den enda som inte fattar vem vi snackar om!

Häromdan stöter dessutom Julia och Fred, jobbar också på skolan, på Pigge och Bobbo. Det sjuka är att Fred precis håller på och läser boken och Tsunamin som Pigge skrivit.

Nu ska jag dra ner på stranden och ta mig en öl och kolla solnergången, sug på den!
Vi ses snart där hemma, saknar er alla (nästan alla)...
Jennie........

Koh Lanta

Här tror man att man ska bli världens bästa bloggare och så blir det såhär! Jag skyller på klimatet, tror den där delen av hjärnan som inte är lat och som fortfarande fungerade när jag åkte hemifrån har totalt smält bort nu. Sorry, men så är det.

Jaha, då har man överlevt ännu en jul och ännu en födelsedag, nu är det altså ett helt år kvar tills jag får presenter igen. Inte kul.
Julafton var faktiskt inte så tokig som jag trodde, lyckades trots 41 graders värme nästan känna lite julstämning. Lyckades äta precis så mycket mat så att jag var spyfärdig hela kvällen, aaaah precis som hemma!
Nyår gick ganska obemärkt förbi. En bra fest men inte så mycket mer än vanligt. Annorlunda från hemma kan väl tilläggas var att man istället för att beundra fyrverkerierna försökte komma undan med livet i behåll. De thailändska raketerna går inte alltid åt det håll man hade planerat...

Mamma och Joline har varit här! Det var helt underbart, men hjälp vad jag längtade hem när de åkte. De hade med sig en massa gott från Sverige, glögg, pepparkakor, saltlakrits, julmust, juleskum, vin, adventsljusstake, ölkorv, knäckebröd, paket, och massa mer. Men bäst av allt var att de kom hit! Saknar er jätte mycket. Önskar jag hade en tryllestav, då hade jag tryllat er hit! Men vi ses snart!

För övrigt kanske ni snart får se mig på BIO duken där hemma, Lukas Moodysson spelar nämligen in en film här på Koh Lanta. Självklart har öns alla original lyckats komma med i filmen. Ska bli så fruktansvärt roligt att se den filmen. Jag var dock inte en av dem som stod i statist kön, så förhoppningsvis har jag lyckats undvika att vara med i en film om tokiga svenskar som åker till thailand för att shoppa och "skaffa flickvänner". Tokiga svenskar börjar det förresten bli fullt av här. De är helt hysteriska, det finns verkligen ingen värre än en sönderbränd,hysterisk svensk inne på Seven eleven. Lugna ner er! Herregud.

Här kommer lite bilder:

Massa massa kramar! Jennie

                                                                               
                                            
        
                                                        
          


RSS 2.0